Polir

Afficher en Grille Liste

1-6 sur 211 produits

Page
par page
Par ordre décroissant
 1. D-A Foampad Serie
  D-A Foampad Serie

  De D-A COARSE foampad is de meest agressieve foampad in de RUPES BigFoot assortiment. De pad is speciaal ontworpen voor gebruik met excentrische roterende en direct aangedreven polijstmachines. De unieke open cel schuimstructuur verwijdert medium tot grove oneffenheden van de meeste verfsystemen in combinatie met RUPES D-A Course polish.

  De D-A Fine foampad is de meest veelzijdige foampad in de RUPES BigFoot assortiment. De pad verschaft een efficiënte snelheid bij het verwijderen van oneffenheden en maakt hoogglans finish mogelijk op de meeste verfsystemen. Combineer het met RUPES D-A Fine polish voor medium tot fijne krasverwijdering of eind-finishing na een grove (blauw) polijstgang.

  De D-A Ultrafine foampad is ontworpen voor ultra-hoogglans afwerking en waasgevoelig polijsten op zeer zachte lokoppervlakken. Tevens kan het gebruikt worden voor het aanbrengen van sealents of waxen. Combineer het met UNO PURE polish om extreem fijne krassen te verwijderen of om een finish op showcar-niveau te creëren.

 2. D-A Microfiber pad
  D-A Microfiber pad

  Drie niveaus van snijden afgestemd op het RUPES blauw, geel, en wit kleurgecodeerd systeem. Elke pad heeft unieke schuim materialen, profielen, en microfiber stof afgestemd op een specifiek bereik van snit en afwerking. Van extreem snijden, tot licht snijden en afwerken, de D-A Microfiber familie levert. Vierkant
  gerand op alle drie de kwaliteiten en alle maten lijkt misschien eenvoudig, maar dit profiel werd speciaal gekozen om de snijprestaties te maximaliseren
  prestaties van de pads op D-A gereedschapbewegingen te maximaliseren.

   

Afficher en Grille Liste

1-6 sur 211 produits

Page
par page
Par ordre décroissant