Appplication de colle et de jointoyage

Afficher en Grille Liste

1-6 sur 12 produits

Page
par page
Par ordre décroissant
 1. Reinhardt-Technik Visco Star 200
  Reinhardt-Technik Visco Star 200

  De Reinhardt-Technik Visco Star 200 is de keuze bij uitstek voor het verwerken van 1-component polyurethaan of MS-polymeerlijmen. Materialen die veel worden gezien bij montage van voertuigen.

 2. Reinhardt-Technik Ecostar Evomax
  Reinhardt-Technik Ecostar Evomax

  De nieuwe Ecostar evo serie manuele tweecomponenten meet -en doseerunit levert een aantal nieuwe eigenschappen en verbeteringen naast de nog steeds bewezen en betrouwbare hoofdcomponenten van de bekende Ecostar lijn.

 3. Reinhardt-Technik eTwin 20
  Reinhardt-Technik eTwin 20

  De Reinhardt-Technik LSR eTwin 20 vertegenwoordigt de nieuwe generatie van 1:1 doseer- en mengsystemen voor vloeibare siliconen. Met oog op nog hogere kwaliteit (zelfs bij zeer kleine doseerhoeveelheden), meer gebruiksvriendelijkheid en ook energie- en materiaalbesparing is de toekomst van siliconen verwerking hier.

 4. REINHARDT-TECHNIK LSR eTwin Connect
  REINHARDT-TECHNIK LSR eTwin Connect

  De Reinhardt-Technik LSR eTwin Connect representeert de nieuwe generatie van doseer- en mengsystemen voor siliconenrubber. Met oog op nog hogere kwaliteit, meer gebruiksvriendelijkheid en ook energie- en materiaalbesparing is de toekomst van siliconen verwerking hier.

 5. Reinhardt-Technik Vecdos eTwin
  Reinhardt-Technik Vecdos eTwin

  De Reinhardt-Technik Vecdos eTwin is dé keuze voor werken met kleine volumes en/of zeer moeilijke, abrasieve materialen. Het modulaire Vecdos systeem maakt verschillende mixratio’s mogelijk en geeft een herhaaldelijk betrouwbare ultieme precisie.

 6. Reinhardt-Technik Conti Flow Vario
  Reinhardt-Technik Conti Flow Vario

  De Reinhardt-Technik Conti Flow Vario levert telkens weer dezelfde precisie en mix kwaliteit. Met zijn compacte tafelmodel vormgeving is het systeem geschikt voor handmatige, maar ook semi-automatische productieprocessen met 2K-materialen. 

Afficher en Grille Liste

1-6 sur 12 produits

Page
par page
Par ordre décroissant