Nieuw avontuur Phillip

Na een paar weken genieten van zijn vakantie is Phillip er klaar voor; een nieuw avontuur. Voor drieënhalf jaar stond hij klanten binnen Vlaanderen te woord over de merken van WSB. Maar nu is het tijd om op eigen voet verder te gaan.  

‘Ik had zo nog drie jaar door kunnen werken voor WSB. Maar zo'n mooie kans als deze laat je niet lopen.’ Glimlacht Phillip. Hij leunt achterover en droomt even weg. ‘Ik had al langer de wens om voor mijzelf te beginnen. Dus het kunnen overnemen van dit afwerkingsbedrijf in Mechelen...tja, het moest zo zijn.’  

 

Affiniteit met verf 

De geur van verf zal Phillip niet achter zich laten. Want de liefde voor een perfecte afwerking houdt niet op bij zijn vertrek bij WSB. ‘Het bedrijf wat ik overneem levert tal van services: schilderwerk en stucwerk, maar ook meer uitdagende zaken zoals marmeren of houtimitaties creëren. Ik blijf dus “in de verf”, maar wel in de brede zin van het woord. En daar ben ik ook blij om. Ik heb goede relaties overgehouden aan mijn collega's en klanten van WSB.’  

 

Nu verder 

Terwijl de zomer op zijn einde loopt, starten zaken weer op. Klanten van Phillip hoeven zich gelukkig geen zorgen te maken. Een ander bekend gezicht zal WSB-zaken overnemen, namelijk Johannes Bex. ‘Ha!’ Phillip lacht. ‘Ja, bij Johannes zijn klanten in goede handen. Ik kan mij nog mijn eerste werkdag hier herinneren. Toen zaten ik en Johannes ook aan deze tafel waar wij nu zitten. Er kwam zóveel informatie over mij heen. Slides en slides met theorie, belangrijke klanten. Daarna nog een spoedcursus Qliksense en dan hup in de auto, door met de praktijk. Maar het was het waard. Ik heb met veel plezier hier gewerkt, zeer veel geleerd én een zeer goede vriendschap met Johannes eraan overgehouden.’  

‘Dus jullie gaan nog eens een pintje drinken?’  

Phillip knikt. ‘Zeker! En ook andere collega's natuurlijk – een koffietje bij mij op de zaak, je bent altijd welkom!’ 

 

Koffietje drinken met Phillip? Contact Phillip: https://www.linkedin.com/in/phillip-c-82a020188/ 

WSB-Klant uit Vlaanderen en vragen over de overdracht? Contact Johannes: johannes.bex@wsb-benelux.be // :+32(0)497 43 54 54