wsb, magazijn, werken bij, blog

Maandagochtend. De nieuwe lading komt binnen en Iain en zijn mannen zijn druk bezig. “Nog niet zo lang geleden is dit magazijn aangebouwd. Voorheen zaten we daar in de hoek en kon het best chaotisch zijn. Nu hebben we niet alleen meer ruimte, maar ook een duidelijker systeem.” 

Pakketten komen en gaan door de week heen, maar maandag is de belangrijkste dag voor de magazijnmannen. Grote ladingen komen binnen en worden netjes gesorteerd en opgeslagen in de stellingen.

 

Reparaties 

En reparaties?  “Die kunnen worden langsgebracht door klanten bij Poort 2, of opgehaald door een koerier. Het handige is dat we onze service afdeling direct naast het magazijn hebben. Dat is makkelijk schakelen, vooral nu het steeds drukker wordt.”

 

Ophalen en verzenden 

Zodra een reparatie is voltooid of een order binnenkomt, worden producten klaar gemaakt voor verzending of ophalen. Ook dat gebeurt vanuit het magazijn. “Sinds deze week mogen klanten weer langskomen om hun pakket zelf op te komen halen. De hekken zijn weer open en er is volop leven in de brouwerij. Dat in combinatie met de recente opening van onze nieuwe webshop levert genoeg werk op. Maar daar houden we van!”  

Zelf je bestelling of gerepareerd product ophalen? De koffie staat weer klaar op De Heldinnenlaan 200, 3543 MB Utrecht.  

Heb je een product wat moet worden gerepareerd? Contacteer ons technisch team: https://www.wsb-benelux.eu/nl/producten/service