Belangrijke informatie voor onze relaties, i.v.m. Covid-19

Geachte relatie,

Namens WSB Finishing Equipment bieden we onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat de Covid-19-crisis voor u kan veroorzaken.     

Van onze kant doen we er alles aan om de continuïteit van uw business te garanderen, met inachtneming van de regels die zijn opgelegd om covid-19 te bestrijden.

Voor WSB Finishing Equipment is de gezondheid van onze collega’s, hun gezinnen en voor onze klanten en hun gezinnen prioriteit. Maar we hebben natuurlijk met elkaar óók een ander doel: uw en ons bedrijf op een gezonde en veilige manier doorheen deze crisis loodsen. WSB Finishing Equipment blijft voor u bereikbaar, zodat u toegang kunt blijven hebben tot de producten die u nodig heeft.

Wij zullen er alles aan doen om in deze tijd extra gemak en service te bieden: Per mail (NLD) verkoop@wsb-benelux.nl of (BLG) verkoop@wsb-benelux.be, of telefonisch (NLD) 030-241 41 55 of (BLG) 02-269 46 75 zijn we steeds bereikbaar van 8.15 – 16.45 uur. Ook zijn onze accountmanagers goed bereikbaar, dus u kunt altijd tips en adviezen per telefoon of skype bij hen opvragen!

Welke regels we toch opstellen?

  • Mocht u een WSB machine ter service of reparatie naar WSB willen opsturen? Maak dan gebruik van het Mijn WSB Account. Op die manier wordt het GRATIS bij u opgehaald en hoeft u niet in contact te komen met onze WSB medewerkers.

Als u het pakket goed verpakt en vast klaar zet, dan komt een koerier het snel ophalen. (Klik hier om in te loggen).

  • Mocht u WSB producten nodig hebben, kunnen we dit per koerier snel en veilig bij u op het aangegeven adres afleveren. Op die manier vermijden we onderling contact en de koerier kan op een veilige afstand blijven.

Dus gelieve zo weinig mogelijk naar onze faciliteiten komen, we kunnen zeer gemakkelijk alles opsturen. Uw bestelling ontvangen we graag per mail, onze mensen zorgen ervoor dat alles snel verwerkt wordt.

  • Mocht u tóch naar onze faciliteiten komen, heb er dan begrip voor dat onze medewerkers gepaste afstand van u houden, u wellicht vragen de handen te desinfecteren, of zelfs buiten te wachten. We willen absoluut niet bot overkomen, maar hechten waarde aan úw en onze gezondheid.
  • Alle trainingen en afspraken in de komende periode, tot nadere datum, worden geannuleerd. Iedere deelnemer welke zich had ingeschreven, zal hier tijdig een mail over ontvangen.

Ook communicatie en campagnes passen we nu aan, aan deze situatie. We zullen zeker campagnes voeren met artikelen welke voor u nodig zijn in deze periode, maar zullen rekening houden met ook úw situatie hierin.

Natuurlijk blijven we u helpen met tips en adviezen welke wél nuttig kunnen zijn.

In deze bijzondere situatie willen we graag laten weten dat wij benadrukken trots te zijn op iedereen die zich inzet voor onze samenleving.

Tevens zijn wij ook enorm trots op úw en onze magazijnwedewerkers, de klantenservice(s) en de bezorgers die er voor zorgen dat wij ook gewoon onze leveringen naar u kunnen blijven doen.

 

Dank voor uw begrip en vooral: Blijf gezond!

SAMEN STERK is ook in deze situatie het motto!

 

Met vriendelijke groeten, Cordialement, Kind Regards

WSB Finishing Equipment

 

Danny Vanlerberghe

Directeur